Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit
TWITTER GPLUS FACEBOOK BEHANCE PINTEREST

PREGONS

Un pregón distinto con Pep Plaza.

És un bon senyal que una festa major comenci amb molta energia. Per això, en Pep Plaza proposa un pregó diferent: un pregó humorístic. Els protagonistes d’aquest inici de festa personalitzat seran la identitat del poble o ciutat i el que hi hagi passat durant l’any. El pregó anirà acompanyat d’una mescla d’imitacions i música per convidar als ciutadans a gaudir de la festa major.

OTROS ESPECTÁCULOS

El contacto con el publico es muy importante. Actualmente puedes encontrar a Pep Plaza en estos 3 proyectos.

EL SUBSTITUT

Pep Plaza nos ofrece un monólogo que no es un monólogo en compañía de más de 50 personajes que están ahí, pero que no están. Un espectáculo inimitable que combina el humor, la sátira y la música.

AUTOFICCIÓ

Espectacle autobiogràfic, o no del tot, amb els seus personatges reals i de ficció, que fa un repàs d’anècdotes autèntiques i també inventades. Hi ha música en directe amb en Pep a la guitarra. Molt de bon humor, rialles assegurades i animació.

PEP A MIDA

Pep Plaza personaliza totalmente tu evento, un show a medida que dejara al publico con la boca abierta, con imitaciones y música en directo. ¡Fiestas de empresa, fiestas privadas, conducciones de actos, ceremonias, comuniones, aniversarios y mucho más!